September 20, 2020
Advertisement

Youtube pretraživanje-najgledaniji video

By Internet -

Prikupljanje podataka i statistička izvješća su definitivno jedna od prednosti koje nudi Internet, a Youtube ima puno zabavnih i zanimljivih podataka za prikupljanje i analiziranje. Svaki put kada je video pregledan, Youtube to bilježi, te najgledanije video uratke smješta na jedno mjesto – „Most Viewed“ ili najgledaniji video. Ovoj stranici ćete pristupiti isto kao što ste pristupali stranici sa najnovijim video uracima: Otvorit ćete YouTube stranicu: www.youtube.com zatim će te odabrati opciju „Videos“ sa navigacijske trake na vrhu stranice.

Po sredini navigacijske trake, potražit ćete opciju: „Most Viewed“. Ovdje ćete moći vidjeti koliko puta vaš video uradak treba biti pogledan prije nego bude postavljen na ovu stranicu, jer kod svakog videa piše podatak koliko puta je pogledan.

Stranica „Most Viewed“ je jedna od najpopularnijih i najinteresantnijih stranica na Youtube mreži, na koju se posjetitelji uvijek rado vračaju. Od milijuna raznih videa na Youtube-u, ovdje se nalaze oni koji privlače najviše pozornosti, što je dobar pokazatelj da će te ovdje vjerojatno naći video vrijedan gledanja.


Seksi prodaje, mnogi od najgledanijih isječaka nalaze se na ovom mjestu zbog svoje posebnosti, originalnosti i duhovitosti. Ovdje treba imati na umu da, ako imate djecu koja pretražuju Youtube (premda nije dozvoljeno postavljanje ekstremnog materijala na toj mreži) da se definitivno tu i tamo može pronaći sadržaj koji svakako nije primjeren djeci i mladima.

1 Comment

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last
  1. 0

    If YouTube MySpace I’ll Google your Yahoo! Svaka čast sve si objasnila, izrazito korisno!Seeyouana!

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.