November 04, 2020
Advertisement

Važnost interneta u oglašavanju

By Internet -

internet_explorerBiti prisutan na internetu sve više i više se primjenjuje kao ključ kvalitetnog poslovanja.

Internet kao osnovna komunikacija sa vanjskim svijetom pojava je koja je do nedavno bila i ne tako raširena u Hrvatskoj. Ali iz dana u dan smo svjedoci njegove globalizacije i na našim područjima.

Osobno se sve češće koristim internetom u svakodnevnom životu; kao izvor informacija, kao osnovni pretraživač koji primjenjujem kod sam u potrazi, doslovno za bilo čime.

Kad se vratim par godina unatrag nevjerojatno mi je koliko smo bili hendikepirani u tom pogledu. Da bi došli do određene informacije trebali bi smo se za to i pomučiti.

To je što se tiče korištenja interneta u svrhu pretraživanja za osobne potrebe.

Također imam i iskustva u prednosti interneta kada je riječ o potrebi oglašavanja, u mom slučaju radi se o privatnom smještaju  – apartmanima.

Privatni smo iznajmljivači, imamo apartmane na otoku Visu. Do prije par godina brigu o oglašavanju naših kapaciteta preuzimale su uglavnom turističke agencije. Ponekad platili bi oglase u dnevnim novinama, a ostalo je bila takozvana usmena predaja stalnih gostiju.


Danas je internet jedan od najvažnijih medija putem kojih možemo plasirati naše kapacitete u svijet. Osnovni razlog je, kao što sam na početku navela, prisutnost interneta kao glavnog sredstva pretrage, dakle ujedno i velikog izloga ponude i potražnje u cijelom svijetu.

Stoga, osobno mogu zaključiti da mi je internet potreba kako bi bila u korak sa svijetom.

Jedno od osnovnih pitanja koje sam postavila kad sam se našla u „moru“ ponude i potražnje je „Kako se istaknuti? Na koji se način promovirati te doći do izražaja među milijunima sličnih ponuda na internetu, iza kojih stoje ljudi koji se bore za istu stvar – da privuku pažnju potencijalnog potrošača baš na sebe.

1 Comment

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last
  1. 0

    Tražiš li povoljno oglašavanje privat smještaja na Jadranu, posjeti nas.

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.