May 17, 2019
Advertisement

Toni Cetinski na Splitskoj rivi za doček 2010

By Internet -

nova godina 2010Doček Nove Godine na Splitskoj rivi iz godine u godinu je sve popularniji, za stare i mlade.
Dio ovog načina dočeka prepisati ćemo recesiji, a veliki dio ugođaju koji je iz godine u godinu sve bolji i luđi.
Tako ove godine svi oni vjerni Splitskom dočeku na otvorenome moći će uživati uz trenutno najpopularniji hrvatskog pjevača – Tonija Cetinskog.Naime 29.10. u gradskom Poglavarstvu su potvrdili ovu vijest te su sam doček najavili kao najspektakularniji doček Nove godine u Hrvatskoj.
Poglavarstvo kao pokrovitelj, TZ Split kao organizator i tvrtka Piano kao organizator koncerta će zasigurno, zajedničkim snagama, gradu Splitu osigurati feštu kakvu njegovi Splićani  i zaslužuju.

Čak je na konferenciji za novinare spomenuta i alternativa u slučaju kiše: Spaladum arena, ali mi ćemo se ipak nadati lijepom vremenu kako bi najluđu noć u godini ipak proveli na Splitskoj rivi.

Program dočeka 2010. u Splitu započet će oko 21.30 kada će za zagrijavanje biti zaduženi: Azil, Bomba i klapa Kampanel, koji će nastupiti prije i poslije Cetinskog.
Organizatori pozivaju građane da dođu u što većem broju. Ja sigurno hoću, a vi?

Ministry of Sound obećava spektakl u splitskoj Areni
Za novogodišnji DJ Battle u Spaladium Areni izabrani su:

Danny G iz Rijeke, Miro DJ iz Splita, Alen K. iz Zagreba, Vice Vicious sa Hvara i Ewan iz Zagreba. Nakon dvosatnog natjecanja potencijalnih DJ zvijezda, u 21:00 na binu dolazi TBF koji u istoj noći nastupa i u Rijeci. Dok oni budu na putu za aerodrom Artists from Ibiza rasplesat će publiku plesnim koreografijama i pripremiti je za DJ program. Zvijezda večeri uz čiji će ritam Arena ući u Novu godinu je Antoine Clamaran kojem prethodi Dejan Vallentino. U prvim satima siječnja na centralnom DJ pultu izmjenjivat će se redom Shane Kehoe, ponovno Dejan Vallentino i od 5 ujutro domaćin Luka Jakir.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima po najnižoj cijeni od 200 kuna. Svi studenti koji do 23.12. predoče studentske iskaznice, ostvaruju 15% popusta, a Hrvatske željeznice uz predočenje ulaznice za doček u Spaladiumu nude 30% popusta na povratne karte od redovne prijevozne cijene u prvom i drugom razredu, u svim vrstama vlakova. Jedina uputa za nagradnu igru na splitskom.portalu je – šalabahter, uz napomenu da ćemo imena dobitnika objaviti početkom posljednjeg tjedna u 2009. godini, da se ipak na vrijeme možete spremiti za 2010. godinu.

2 Comments

Comments -49 - 0 of 2First« PrevNext »Last
 1. 0

  splitska riva je super za novu godinu
  a pogotovo vatromet

 2. 0

  I missed this Split 2010! It’s just too sad I wasn’t around during this huge event. I hope this year’s will be even bigger and more festive. Do you know what’s in store this year? Thanks!

Comments -49 - 0 of 2First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

 • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
 • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
 • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.