June 13, 2019
Advertisement

Samsung poklanja Knox licence za privatne korisnike

By Internet -

CRO Samsung Corporate Banner 1000x360px Knox (1)

Samsung Knox, sigurnosna mobilna platforma namijenjena svim poslovnim korisnicima kojima je bitna sigurnost njihovih poslovnih, ali i privatnih podataka, tijekom mjeseca lipnja na posebnoj je akciji.

Samsunx Knox je osmišljen kako bi pružio naprednu zaštitu podataka i privatnosti za poslovne korisnike. U današnjem brzom tempu isprepliću se poslovni i privatni svijet, najčešće na jednom mobilnom uređaju, što stvara dodatni izazov IT odjelima tvrtki koje brinu o sigurnosti podataka.

Samsung Knox objedinjuje sigurnost oba segmenta i omogućuje vašem IT odjelu jednostavno upravljanje uređajima – čim se primijeti potencijalna zlonamjerna aktivnost, Knox će automatski zaključati uređaj i spremiti vaše podatke na sigurno, u posebni spremnik.

Sustav je izuzetno jednostavan za upotrebu. Korisnik se iz poslovnog u privatni način (mode) prebacuje dodirom na jednu ikonu. Na poslovnom načinu rada Knox platforme nalaze se svi poslovni mailovi, kalendari, dokumenti i sl., dok je na privatnom načinu sve ono što korisnici inače imaju na svojem uređaju. Više o samom funkcioniranju Knoxa možete saznati na www.samsung.com ili pogledati na Samsung YouTube kanalu: http://youtu.be/Gij5DLiTPXY

Do 30. lipnja traje i posebna akcija u Samsungu – kupnjom jedne Samsung Knox licence, drugu dobivate gratis!

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.