March 26, 2020
Advertisement

Početak – razrada plana

By Internet -

puzzleJedna od bitnih stavki kod započinjanja bilo kakvog projekta je planiranje istoga.

Osim ako imate čelične živce i neograničeno vrijeme, za početak vam je prvenstveno potrebna ideja, vizija onoga što želite postići na internetu.

Profitabilne, visoko rangirane stranice na internetu ne dogode se preko noći, ne postoji magična formula koja bi vas preko noći mogla vinuti u vrh tražilica. Kao i kod svakog uspješno postignutog cilja uvijek u pozadini stoji puno rada i strpljenja. Bitno je znati definiciju uspješne web stranice; činjenicu da uspješna web stranica  privlači posjetitelje, zadržava ih te osigurava njihov ponovni posjet.

Ovo mi izgleda kao jako dobar plan za početak – želim od svoje web stranice napraviti uspješnu web stranicu, po svim stavkama definicije.

Želim da bude posjećena, želim da privlači te vraća posjetitelje!

Znači, za sada znamo da nema čarolije te da se uspjeh ne postiže preko noći.

Pristup koji moramo imati pri procesu koji će našu web stranicu pretvoriti u uspješnu web stranicu mora biti jednak pristupu bilo kakvom poslu kojeg pokušavamo usavršiti.  Dakle, uz nekakvo osnovno znanje o poslovanju, trebamo se dobro upoznati sa metodama internet promidžbe,a najvažnije od svega je to da uvijek, u svakom koraku ka uspjehu trebamo imati kupca (posjetitelja) te njegove potrebe na prvom mjestu.


U idućim člancima, među ostalom, opisivati ćemo različite metode internet promidžbe, upoznati ćemo se sa radom Google pretraživača, te zajedno pokušati doseći cilj koji smo si zadali na početku: „moja web stranica – uspješna web stranica!“

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.