May 31, 2020
Advertisement

Pink Floyd Show u Splitu-Spaladum Arena

By Internet -

The Australian Pink Floyd ShowJedan od najpoznatijih tribute bendova engleske grupe Pink Floyd – australijska grupa The Australian Pink Floyd Show, održati će malu turneju po Hrvatskoj, a u Split, u Spaladium Areni će nastupiti 5. Veljače 2010.
Grupa The Australian Pink Floyd Show već 20 godina uspješno izvodi obrade čuvene grupe Pink Floyd u svom vrlo prepoznatljivom stilu.
Počeli su 1988. godine u Adelaideu i sada nastupaju širom svijeta u velikim koncertnim arenama i publici pružaju kompletan audio-vizualni doživljaj Pink Floyda.

Svirali su i na Prvoj međunarodnoj konvenciji Pink Floyd fanova na Wembleyu 1993. godine, a imali su i tu čast da budu jedini Pink Floyd tribute bend koji je 1996. godine nastupao na proslavi 50. rođendana David Gilmoura, pjevača i gitarista čuvenog benda. Tom prilikom su čak i svirali zajedno na sceni s još nekoliko originalnih članova benda – Richard Wrightom i Guy Prattom. Tako su postali i jedina Pink Floyd tribute grupa koja je ikada svirala s nekim od članova originalne postave.

Cijene ulaznica: 140kn / 160kn / 180kn i lože 250 kn

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.