December 04, 2020
Advertisement

PayPal – kako skinuti limit sa PayPal računa

By Internet -

PayPalNakon otvaranja PayPal računa treba mu pridodati sredstvo plaćanja dakle kreditne kartice koje ćete koristiti. Nakon registracije kreditne kartice PayPal će upozoriti korisnika da je njegov račun ograničen u transferima na sumu do 100 dolara. To znači da kad dosegnete svotu od potrošenih 100 dolara, dalje nećete moći kupovati.
Kad sam se prvi put susrela sa ovim ograničenjem bila sam očajna, a pogotovo što mi je rješenje ovog problema djelovalo pre komplicirano. Negdje sam čak i pročitala kako je za skidanje ovog limita potrebno PayPalu dostaviti silu dokumentacije, svašta nešto. No, malo sam se raspitala kod ljudi koji su slični problem uspješno riješili, uspostavilo se da je rješenje vrlo jednostavno. Dakle, evo kako skinuti limit sa PayPal računa (accounta);

Na PayPal korisničkom računu valja odabrati opciju koja se zove: “link and confirm your card” koja podrazumijeva skidanje 1,95 američkih dolara s vašeg računa, a PayPal ju koristi isklučivo iz sigurnosnih razloga.


PayPal će skinuti taj novac i poslati vašoj banci u opisu plaćanja četveroznamenkasti broj nazvan Expanded Use Number. Opis plaćanja s tim brojem će biti zabilježen na ispisu vaših transakcija koji dobivate mjesečno poštom. Ali, ako imate uvid u svoje transakcije putem interneta kroz nekoliko dana možete očitati EUN i time maknuti ograničenje sa svog PayPal računa. Treba spomenuti da tu uslugu niste platili 1,95 dolara odnosno da će vam PayPal vratiti taj novac pri vašoj prvoj kupnji, bit će vam zaračunat popust u istom iznosu.

Za sve nejasnoće možete kontaktirati službu za korisnike kartice koju koristite.

Ja na primjer koristim American Express kreditnu karticu i njihova služba za naplatu mi pomogla kada sam se prvi puta našla sa problemom skidanja limita sa moga PayPal računa. 

Prepaid kreditne kartice za sigurnu kupovinu preko Interneta

3 Comments

Comments -49 - 0 of 3First« PrevNext »Last
 1. 0

  Koliko vremenski prođe od moje uplate za skidanje limita dok Pay Pal ne pošalje banci EUN?
  Unaprijed hvala!

  Ivan

  1. 0

   Mislim da ne više od tjedan dana – kod se može zatražiti u banci ili sačekati mjesečni izlist troškova po kreditnoj kartici gdje je isti vidljiv.

 2. 0

  Postovani,

  imam poklon karticu jedne od banaka kupljenu upravo za placanje preko interneta. Medjutim, zbog vrste kartice, ne dobijam mjesecni izvjestaj transakcija (kartica nije vezana za racun kod banke). Na koji nacin je moguce skinuti limit sa Pay pall-a, tj. ocitati taj 4-znamenkasti broj nakon sto uplatim 1.95 USD, tj. kako je moguce ocitati taj kod, ako ne dobijam izvjestaj od banke? Hvala

  1. 0

   Najbolje bi bilo da pođete do banke koja je izdala karticu te da ih upitate za savjet; možda postoji način da oni vide promet po kartici u svom sustavu…

 3. 0

  Pozdrav! Mene zanima gdje najbrže mogu dobit karticu za kupovinu preko interneta.Koliko je vrijeme čekanja kartice.Trebala bih hitno nešto naručit…HVALA !!!!!!

  1. 0

   Poštovana, pogledajte ovaj članak – možda bude od koristi:
   http://www.internetsvijet.com/prepaid-kreditne-kartice-za-sigurnu-kupovinu-preko-interneta/

Comments -49 - 0 of 3First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

 • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
 • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
 • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.