October 27, 2020
Advertisement

PayPal isplata novca napokon u Hrvatskoj

By Internet -

PayPal isplata u HrvatskojSlijedom upita mnogih zainteresiranih u vezi korištenja PayPala u Hrvatskoj, sretni smo obavijestiti Vas kako je napokon moguća isplata novca s PayPal računa na privatni račun korisnika. PayPal je naime jedna od najpopularnijih internetskih usluga koja omogućava plaćanje i transfere novca putem interneta.

Svoj račun klijent može besplatno otvoriti na stranici PayPal.com gdje također može pronaći i više informacija o samoj PayPal usluzi. Sredstva koja se nalaze na PayPal računu mogu se, sukladno poslovnoj politici PayPala, isplatiti isključivo na Visa kartice. To podrazumijeva sve Visa kartice izdane klijentima, osim Visa poklon kartica i Visa jednokratnih kartica koje izdaju neke banke u Hrvatskoj.

Iako se Visa Electron kartice na internetu mogu koristiti isključivo na prodajnim mjestima koja podržavaju 3D Secure sigurnosne standarde, Zagrebačka banka je zbog atraktivnosti PayPal usluge, unatoč činjenici da PayPal ne podržava 3D Secure standard, omogućila korištenje Visa Electron kartica i na tom servisu, u svrhu isplate novca klijentima.
Prilikom registracije kartice na PayPalu, PayPal provjerava da li je kartica važeća tako da inicira transakciju autorizacije na iznos od 1,00 USD. Klijenti se za ovaj iznos ne terete, osim u slučaju Visa Electron kartica kod kojih zbog specifičnosti PayPal sustava istovremeno s autorizacijom dolazi do terećenja računa za navedeni iznos. Kada klijent potvrdi PayPal račun unosom PIN broja koji dobije na izlistu transakcija (prometa) po kartici PayPal vraća iznos uzet u svrhu autorizacije na PayPal račun korisnika. Minimalni iznos za prebacivanja novca sa PayPal računa na bankovni račun korisnika je protuvrijednost od 10,00 USD dok je maksimalni dnevni iznos, dozvoljen za prijenos 500,00 USD. Naknada transakcije iznosi 5,00 USD.


→ ako želite saznati više o eventualnom problemu ili nejasnoći
→ ako želite pokrenuti nekakvu zanimljivu diskusiju
→ ako imate bilo kakvo pitanje na ponuđene teme
Posjetite naš novi F O R U M i postajte, komentirajte, diskutirajte:

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.