September 08, 2020
Advertisement

Opet u moru ponuda – da li je moguće isplivati samostalno ili…

By Internet -

Vratimo se opet na činjenicu da se spremamo suočiti sa milijunima sličnih ponuda i činjenicom da treba donijeti odluku – treba li nam možda pomoć kod isplivavanja na površinu.

Kada sam odredila namjenu svoje web stranice – ponuda privatnog smještaja (apartmana) na otoku Visu, krenula sam istražiti koliko sličnih ponuda ima, koristeći se tražilicom www.google.it.

Cilj mi je bio vidjeti koliko stranica sa sličnom ponudom vidi osoba koja se nalazi u Italiji.

Bila sam prestravljena rezultatom!

Na upit „apartments croatia“ Google je izlistao 1 640 000 rezultata, a na upit „apartments vis“ 1 020 000:google_it

Uistinu zastrašujuće!

To je bilo dovoljno da shvatim da u koliko želim da moji apartmani budu pronađeni – trebam pomoć. Jer bez obzira koliko knjiga pročitala o tome kako pogurati svoju stranicu na sami vrh internetskih tražilica, svjesna sam toga da bi to bio dugotrajan posao koji zahtjeva svu predanost, puno vremena kojeg nažalost teško mogu izdvojit, a i tu su i troškovi koji su neizbježni (google adwords, reklame i baneri na drugim web stranicama, itd).

U svojim idućim člancima pisat ću malo o troškovima koji su neizbježni, o vremenu koje je potrebno izdvojiti ako se ipak odlučite samostalno krenuti u posao. Također ću se potruditi da navedem istine i laži o tome kako plasirati stranicu na vrh tražilica.

Naravno, najviše od svega ću se fokusirati na pronalaženje najbolje opcije ako se ipak, kao i ja, odlučite potražiti pomoć.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.