May 27, 2019
Advertisement

Leonard Cohen-Zagreb-Arena

By Internet -

Slavni kanadski kantautor Leonard Cohen zbog ozljede leđa je odgodio punih šest mjeseci predstojeću europsku turneju na kojoj je 15. ožujka trebao nastupiti i u Zagrebu. Prema novom rasporedu, turneja će početi 15. rujna, a završiti 7. listopada u Moskvi.
Također je i potvrđen novi datum za dugo očekivani koncert u Zagrebu – 25. Srpanj. S ovom najavom Zagreb je dospio među 10 gradova u Europi kojima je potvrđen novi datum.

Svima onima kojima ne odgovara novi datum održavanja koncerta povrat novaca za kupljene ulaznice mogu zatražiti na mjestu na kojem su iste i kupili, počevši od ponedjeljka 15.02.2010 do  28.02.2010. Nakon toga, povrat ulaznica neće biti moguć. U tom se periodu obustavlja prodaja ulaznica za koncert, te prodaja ponovo kreće 1. ožujka.

S obzirom da je ovo prva i vjerojatno posljednja prilika da legendu vidimo uživo u Zagrebu, preporučamo svima  da dođu na ovaj spektakl kako bi poslušali i vidjeli Leonarda Cohena, jednog od najvećeg glazbenika našeg vremena.

1 Comment

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last
  1. 0

    Dance me to your beauty…tra la la…tip jer legenda i na njega se svakako isplati otići!! kad je polomio leđa mislila sam da onda uopće neće imati turneju, ali kad sam čula vijest da će koncerta ipak biti..to me je neopisivo razveselilo! :))

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.