October 26, 2020
Advertisement

Kako ukloniti-izbrisati fotografije-slike sa Facebook-a ako su neželjene ili neugodne

By Internet -

Jedna od super zabavnih stvari na Facebook mreži je pregledavanje fotografija; bilo da su to fotografije vaših prijatelja ili fotografije koje su drugi objavili te vas označili da ste na njima. Kažem zabavno, ali mislim da je to samo onda kada na fotkama izgledate COOL i baš onako kako bi ste htjeli i sami izgledati na fotografijama namijenjenima široj populaciji.

Ali što ako vas netko označi na fotkici na kojoj ne izgledate 100% svoji? Što ako netko objavi cijeli foto album preplavljen s vašim slikama gdje izgledate kao da ste „malo pretjerali sa zabavom“? Što bi vaša obitelj (od koje sigurno većina znatiželjno pregledava vaš profil) rekla na slike koje prikazuju kako se „noć otela kontroli“?

Znate da sami sebe ne možete „od značiti“ (Untag) sa slike koju niste postavili, s toga što napraviti? Kako izbrisati kompromitirajuće fotografije – slike sa Facebook-a?
Prvo što ćete napraviti, ući ćete u Facebook te se prijaviti. Sa lijeve strane, odabrat ćete Aplikacije i zatim u polje za pretragu Aplikacija upisat ćete: Wisk-It

Otvorit će vam se stranica ove Wisk-It aplikacije gdje ćete sa lijeve strane odabrati „Uđi u Aplikaciju“ ili „Go to Application“. Ovdje ćete dozvoliti pristup aplikacije vašem profilu odabirom – „Allow“ te za početak odlučiti da li da bude objavljeno na vašem profilu da se koristite ovom aplikacijom ili ne (“Allow Publshing” ili “Don’t Allow”).
U aplikacijskom prozoru, sve fotografije na kojima ste označeni pojavit će se u lijevom okviru. Odaberite neželjenu fotografiju te klikom uđite u Wisk-it izbornik za uklanjanje gdje ćete odabrati poruku za vlasnika fotkice te zahtjev za njezinim uklanjanjem iz javnosti.

Napomena: Nažalost, ova opcija zahtjeva odobrenje sa strane vlasnika objavljene fotografije te vam toplo preporučamo, da uvijek, ali uvijek kada se nalazite u blizini foto aparata budete u svom najboljem svijetlu. Nemojte dozvoliti drugima da se naslađuju ružnim fotografijama koje vas uopće ne prikazuju u stvarnom svijetlu, te vas nepotrebno ismijavaju.


→ ako želite saznati više o eventualnom problemu ili nejasnoći
→ ako želite pokrenuti nekakvu zanimljivu diskusiju
→ ako imate bilo kakvo pitanje na ponuđene teme
Posjetite naš novi F O R U M i postajte, komentirajte, diskutirajte:

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.