August 15, 2020
Advertisement

Kako obrisati Facebook račun – profil

By Internet -

Ako želite zauvjek obrisati Vaš Facebooku profil, to apsolutno nije problem za napraviti – dapače, postupak je vrlo jednostavan. U nastavku slijede kratke upute sa važnim napomenama.

NAPOMENA: Za početak morate znati kako brisanjem Facebook profila ujedno trajno brišete sve Vaše objave, statuse, sve fotografije, slike i video isječke koje ste ikada postavili na Facebook. Naravno, nikada nećemo moći biti sigurni (nitko od nas) da li su ti podaci zaista i doslovno obrisani ili su pak negdje sačuvani, ali službeno; oni se trajno brišu pa čak ako ih Facebook čuva „tamo negdje“ nikada ih nećete biti u mogućnosti povratiti.

Postupak trajnog brisanja Facebook profila je, kao što smo na početku naglasili; jako jednostavan. Ako niste prijavljeni na svoj FB račun – prijavite se i pođite na ovaj → link gdje ćete podnijeti zahtjev za trajno brisanje Facebook računa:VAŽNA NAPOMENA: Jednom kada ste podnijeli zahtjev za trajno brisanje Facebook profila, može proći i desetak dana (u većini slučajeva ne više od 14) prije nego što Facebook administratori obrišu Vaš račun. U tom periodu se nemojte prijavljivati na Facebook, jer ako se u međuvremenu prijavite Facebook administracija će pretpostaviti kako ste se predomislili, što može dovesti do poništavanja zahtjeva za trajnim brisanje računa.

Ako ne želite trajno obrisati svoj Facebook profil već ga samo, na neko vrijeme deaktivirati upute kako deaktivirati Facebook račun možete pronaći na → linku

2 Comments

Comments -49 - 0 of 2First« PrevNext »Last
 1. 0

  ne zelim vise koristiti ovaj profil, imam drugi.

 2. 0

  Zeljela bih izbrisati ovaj facebook profil, zbog toga sto imam drugi profil.

  1. 0
Comments -49 - 0 of 2First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

 • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
 • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
 • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.