September 26, 2020
Advertisement

Kako indeksirati Web stranicu ili Blog na Google u samo 12 sati

By Internet -

Ako želite da vaša Web stranica ili Blog bude na Google tražilici što je prije moguće ovaj članak će Vam biti od koristi jer ću u njemu opisati par trikova kako što prije biti indeksirati stranice na Google i Yahoo tražilice.
Ono što prvo morate provjeriti je dali vam stranica ima odgovarajući naslov (meta title), opis (meta description) i naravno odgovarajuće ključne riječi (meta keywords).

Zatim ćete u pretraživač (adresna traka) upisati:

www.aboutus.org/ime_vaše_stranice.com npr: www.aboutus.org/internetsvijet.com

Ovo je jednostavan i brz način da indeksirate vašu domenu na Google. Aboutus.org je stranica koju često posjećuju Google botsi (roboti) – programi-roboti koji prikupljaju dokumente sa cijelog Web-a kako bi izgradili što bolji indeks za Googleove tražilice. Isprobali smo – funkcionira!


Još jedna stvar koju sam otkrila nedavno, je da postoji nekoliko stranica gdje možete provjeriti koliko vam Web stranica ili Blog vrijede. Ovo u principu i nije toliko bitno koliko je zanimljivo da ove stranice kreiraju posebnu stranicu za vašu domenu koja će također jako brzo biti indeksirana od strane Googlea. Evo popisa tih stranica:

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.