July 21, 2019
Advertisement

Izložba dinosaura Split-Spaladium Arena-pokretni dinosauri

By Internet -

Dinosauri će još jednom obići Zemlju u spektakularnoj kazališnoj predstavi “Šetnja s dinosaurima” koju će hrvatska publika moći pogledati od 14. do 18. travnja 2010. godine u zagrebačkoj Areni. Klikni za više informacija

Od petka 15.01.2010. do ponedjeljka 18.01.2010. u Spaladium Areni će “šetati” dinosauri.
Naime, izložba edukativnog karaktera će nas pokušati vratiti 150 milijuna godina u prošlost te pomoći da bolje shvatimo kako su dinosauri izgledali kada su hodali našom planetom. Uistinu je puno lakše zamisliti svijet u kakvom su dinosauri živjeli dok hodate između eksponata koji su u realnoj veličini te se glasaju prirodnim zvukovima, zatvaraju oči, otvaraju usta, pokreću ruke, noge, rep i glavu.

Naime, kompjuterski su upravljani te ih pokreću po dva računala. Imat ćete prigodu vidjeti 11 dinosaura, a na  3 dinosaura će djeca moći jahati, zatim  su tu 3 kostura veličine do 9 metara, 6 glava dinosaurusa, fosili, kanđe i zubi od 15 vrsta dinosaura. Mali vlakić, dino-kino, dječje igraonice posjetiteljima su besplatne, a ovom izvanrednom izložbom pokušalo se dočarati davno izumrle divove prošlosti.
Cijena ulaznica je 40 kuna za djecu i 60 za odrasle.

thumbs_down_48Update: Upravo smo se vratili sa razgledavanja izložbe te bi Vas željela upozorit da je ono što će te dobiti za pozamašnu sumicu novca koju morate izdvojiti za karte (2 odraslih sa 2 djece = 200,00 kn) uistinu nije vrijedno – rekla bi prije – razočaravajuće.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.