September 08, 2020
Advertisement

Program za Internet caffe

By Internet -

Program za Internet cafeTražite Internet Caffe je program, pomoću kojega ćete moći imati apsolutnu kontrolu nad vašim Internet Caffeom? Program pomoću kojeg s lakoćom možete vršiti naplate računa te imati potpunu kontrolu klijenata i zaposlenika, Cafe, detaljne izvještaje i statistike? Želite da vam se naplata odvija na brz i efikasan način, kompletan POS sistem, podršku za smart kartice, opciju uređivanja platnog sistema, sigurnosne opcije, automatizaciju pri plaćanju kreditnim karticama? Naš prijedlog je u tom slučaju Antamedia Internet Cafe.

Osnovne karakteristike ovog programskog rješenja su slijedeće:

Antamedia Internet Cafe onemogućite sistemske tastere kao što su Ctrl+Alt+Del, pristup HD-u, start opciju, ikone desktopa, podešavanja opcija Internet Explorer, Control Panela i bilo kojeg drugog programa. Startanjem Clienta kao “windows shella” dodatno pojačava sigurnost sistema. Sa servera je moguće zaključavati i otključavati računala, ponovno podizanje operativnog sistema, gašenje, remote desktop odabranog računara itd.

Pomoću ovog programa brzo i jednostavno možete određivati razne cijene ovisno od vrsti programa (Internet, MS Office, Igre). Također možete podesiti i minimalnu startnu cijenu.
Možete odrediti i cijenu za određeni vremenski interval, npr. svakih 10 minuta možete naplaćivati 5,00 kn. Također imate opciju podešavanja različitih cijena za različite vremenske intervale, npr. prvih 10 minuta koštaju 10,00kn, dok sljedećih 30 minuta košta 15,00 kn i svakih sljedećih 30 minuta koštaju 10,00 kn i sl.
Možete odrediti i cjenik za cijeli tjedan unaprijed sa različitim tarifama po satu ili danu. Ovaj način naplate daje mogućnost određivanja različite cijene na primjer za vikend ili za određeni period u tijeku dana koja može biti povoljnija od standardne.


Antamedia Internet Caffe program omogućava korištenje Prepaid kupona u slučajevima kada želite da korisnik naknadno iskoristiti preostalo vrijeme. Vrijeme možete dodati i u tijeku korištenja, a može se i podesiti datum isteka koda. Kada se kod ukuca, računalo postaje dostupno za rad. Za članove postoji opcija prepaid ili postpaid. Svaki od članova se prijavljuje u sistem dodijeljenim korisničkim imenom i lozinkom. Za članove je također moguće podešavati posebne cijene po satu, pristupne dozvole, odnosno što određeni član/korisnik smije koristiti, neograničeno što ne itd.Ovo su samo neke od opcija koje su ponuđene u ovom Internet caffe programu. Ako želite saznati opširnije koje su mogućnosti i prednosti ili eventualno besplatno isprobat Antamedia Internet Caffe program posjetite službenu stranicu Antamedie.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.