November 17, 2018
Advertisement

Facebook Marketing – III dio

By Internet -

biljeske_tagFacebook Bilješke i Fotografije

Bilješke i fotografije su dvije Facebook aplikacije koje vam dopuštaju da svoje članke s bloga i fotografije podijelite sa svojim prijateljima.

Ove mogućnosti možete koristiti kako bi ste objavljivali sadržaj vezan uz proizvod ili uslugu koju nudite, ali budite oprezni da sadržaj koji objavljujete bude uvijek autentičan, originalan kako ne bi stvorili dojam da objavljujete „spam“ poruke.

Na isto morate pripaziti kod objavljivanja fotografija; ako vaši albumi sadrže samo logotip vaše firme ili više njih zasigurno ćete izgubiti kredibilitet.

Jedna od mogućnosti vezana za Facebook Bilješke i Fotografije koja se često previdi je „tagging“ odnosno označavanje ili povezivanje.


Kad objavite Bilješku ili postavite Fotografiju, Facebook vam omogućava da na njima označite („tag-irate„) odnosno povežete osobe koje povezane sa istima, bilo to da se nalaze na Fotografiji, ili su možda spomenute u sadržaju Bilješke ili pak znate da će ih iste osobno zanimati. Kada povežete prijatelja s određenom Fotografijom ili Bilješkom, on/ona dobiva posebnu obavijest o istome. Dok osobe koje ste označili budu pregledavale Bilješku ili Fotografiju na kojoj su označene, moći će vidjeti i druge ljude označene u istoj.

Zbog toga pripazite da budete sigurni da se radi o Bilješci ili Fotografiji zbog koje će svi koji su njima označeni biti i počašćeni.

1 Comment

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last
  1. 0

    Good Day!!! http://www.internetsvijet.com is one of the most outstanding informational websites of its kind. I enjoy reading it every day. http://www.internetsvijet.com rocks!

Comments -49 - 0 of 1First« PrevNext »Last

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.