August 14, 2019
Advertisement

Facebook Hrvatska

By Internet -

hr Facebook ili Facebook HrvatskaOdličan način za pronalaženje interesantnih informacija i razno raznih zanimljivih tema na Internetu je svakako pretraživanje Google tražilice po odabranim ključnim riječima koje zadovoljavaju opis teme koju želite pronači. Isto tako, u zadnje vrijeme sve više populacije provodi većinu svog slobodnog vremena na Facebook mreži tako da mnogi koriste Facebook tražilicu kako bi pronašli zanimljiv sadržaj unutar same društvene mreže.

Tako da ako želite pronaći na primjer nešto na temu recepti, dijetalni recepti ili možda nekakvu stranicu sa savjetima za žene; šminkanje, kozmetika, frizure, odgoj djece ili pak želite pronaći nekakve druge zanimljivosti – postoje odlične Facebook stranice koje možete pratiti. U nastavku smo odabrali par Facebook stranica koje trenutno pratimo i koje su jako zanimljive i redovno se ažuriraju novim sadržajima i to na dnevnoj bazi:

1. Yacht Charter Hrvatska: Kada govorimo o pojmu Yacht Charter znamo da se radi o najmu plovila; jedrilica, motornih čamaca, jahti na kojima se provodi odmor koji je idealan za sve ljubitelje sunca, mora i ljepota morske obale.Ako ste u potrazi za najmom plovila kako bi ste svoj godišnji odmor proveli na jahti ili jedrilici duž Jadranske obale ova će vam stranica definitivno biti “na ruku”. Moći ćete pronaći sve potrebne informacije vezane uz temu Yacht Charter Hrvatska.

2. Recepti svijeta: Recepti svijeta je Facebook stranica istoimenog bloga na kojem možete pronaći recepte sa svih strana svijeta. Također na stranicama Recepti-Svijeta mogu se pronaći razni savjeti za mršavljenje, prehrana po krvnim grupama, savjeti za mamurluk, recepti za kuhanje, recepti za kolače, recepti za torte te razni drugi kulinarski savjeti i trikovi.

3. Internet svijet na Facebooku – mjesto gdje možete pronaći zanimljivosti iz svijeta Interneta; bilo da se radi o osnovama korištenja, društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter, savjetima za online kupnju; eBay i PayPal, te sve vezano uz oprimizaciju web stranica odnosno SEO – važnost i primjena u cilju podizanja stranice na internetskim tražilicama kao što su Google, Bing Yahoo i druge.

4. Dijetalni recepti: Najpopularnije dijete i najbolje vježbe i alati za mršavljenje. Portal o dijeti i dijetama donosi sve na teme Un dijeta, Brza dijeta, Kupus dijeta, Mesna dijeta, Atkinsova dijeta, Najbolje dijete svijeta te Najpoznatije vrste dijetnih planova i programa. Ako planirate dijetu svakako posjetite ovu Facebook stranicu.


5. Portal za žene: na Facebooku Hrvatska Facebook stranice su portala namijenjenog ženama E-žena koji vam nudi sadržaj vezan uz teme kao što su Moda; što je IN a što OUT, Modni dizajn, Ljepota; make-up, koža, prirodna kozmetika, dijeta, Lifestyle, Sex i odnosi, Slobodno vrijeme, Djeca; kuhinja za djecu, kuhinja za bebe, Zdravlje, Kuhinja; recepti, zdrava prehrana, Dom, Horoskop i mnoge druge zanimljivosti.

6. Portal Moje dijete: na Facebooku dio je istoimenog portala za djecu, a namijenjen je roditeljima i svim onima koji će to tek postati, a sadrži korisne savjete kao što su to savjeti za trudnice, savjeti za pravilan odgoj, savjeti za buduće mame, zanimljivosti i informacije vezane uz djecu, sa svakodnevnim ažuriranjem sadržaja koji možete lako pregledavati ako “lajkate” ovu Facebook stranicu.

7. Recepti za torte i kolače: Ako razmišljate pripremiti tortu za rođendan, godišnjicu, posebnu prigodu ili samo trebate jednostavan desert za večeru nakon obroka, sigurno ćete pronaći interesantan recept na ovoj Facebook stranici; recepte za najukusnije torte, rođendanske torte, prigodne torte od čokolade, sladoled torte, voćne torte s šlagom, jednostavne recepte za torte, ukusne kreme za torte, i to sve na jednom mjestu.

8. Mobiteli: je Facebook stranica koja pruža informacije člancima vezanim uz najnovije mobitele na tržištu; Nokia, Samsung, Sony Ericsson, iPhone, LG, BlackBerry i HTC. Osim mobitela i smart phone uređaja možete čitati i o mobilnim operativnim sustavima poput Symbiana, Androida, te Windows Phone 7 platforme. Možete pronaći i preporuke te recenzije programa, aplikacija i igara za sve navedene mobitele i platforme

U koliko imate Facebook Hrvatsku stranicu koja je zanimljiva; pišite nam kako bi je eventualno mogli uvrstiti na našu listi najboljih, odnosno najzanimljivijih i korisnih Facebook stranica. A u koliko ne znate kako napravit Facebook stranicu pročitajte članak ” Kako otvoriti Facebook Stranicu“.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.