September 08, 2019
Advertisement

Doček Nove godine 2013

By Internet -

Kako je posljednjih godina postalo već i uobičajeno, dočeci Nove Godine na otvorenome opcija su većine građana i kada je doček Nove 2013 u pitanju.
Prošle godine na ispraćaju Stare, Splićane su na javnom dočeku Nove godine, uveseljavali Grupa Magazin, Petar Grašo i Mladen Grdović, u organizaciji “Dalmacija koncerta” i Tomislava Mrduljaša, na dočeku Nove Godine 2012 u Rijeci – na Korzu sudjelovali su – Dubioza kolektiv, Gustafi i Diskurz, u Opatiji gostovao je – Zlatan Stipišić Gibonni, u Dubrovniku, na Stradunu građane su uveseljavali Jelena Rozga, Kemal Monteno te klape ‘Cambi’ i ‘Intrade’,
u Šibeniku – Helena Bastić u pratnji skupine Cabaret, klapa Nas Quatros i grupa Bagatin dok su na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pjevali Crveni koralji, Telefon blues band i New gypsies, a malo dalje, na Britanskom trgu za dobru atmosferu pobrinuo se TBF…

Ovdje možete pročitati program za Doček 2013. na gradskim trgovima:

Doček Nove Godine 2013 Split

Za ljubitelje klapske glazbe biti će zadužena klapa Rišpet koja će na Rivi nastupati do 22,30 h. Nakon Rišpeta, na pozornicu stiže Zlatko Pejaković koji će, sa svojim brojnim hitovima uz koje ćete zasigurno zaplesati u novogodišnjoj noći, građane i uvesti u Novu 2013..  Splićani će također imati priliku uživati uz fantastična šestorku TBF i njihove hitove koji na pozornicu stižu nakon ponoći. Uz tradicionalni vatromet, ugostiteljsku ponudu na Rivi, i odličan niz glazbenika za svačiji ukus, ovo će biti jedan od odličnih dočeka Nove godine na otvorenom.

Doček Nove Godine 2013 Dubrovnik – Stradun

Dubrovčani i njihovi gosti u Novu 2013. godinu ući će uz grupu Nove fosile i klapu Intrade. Bit će to glavne zvijezde ovogodišnjeg Dočeka na Stradunu i trodnevnog programa.
PROGRAM DOČEKA NOVE GODINE 2013.

29.12.2012.
DUBROVAČKI BENDOVI
21.00 – 24.00 h BUCO PENDE I BEND
GRUPA VALETUDO

30.12.2012.
11.00 – 11.45 h KLAPA RAGUSAVECCHIA
21.00 – 24.00 h KLAPA CAMBI
KLAPA RIŠPET
KLAPA KAŠE

31.12.2012.
JUTARNJI PROGRAM
10.30 h KLAPA RAGUSA
12.00 h TRADICIONALNA DUBROVAČKA KOLENDA:
GRADSKA GLAZBA DUBROVNIK
FOLKLORNI ANSAMBL LINĐO
ZBOR LIBERTAS
COCKTAIL SHOW UDRUGE BARMENA
12.30 h DJEČJI DOČEK NOVE GODINE SA SANJOM DOLEŽAL

VEČERNJI PROGRAM
21.30 – 03.30 h KLAPA INTRADE
NOVI FOSILI
GRUPA DARIVA

01.01.2013.
12.00 h DUBROVAČKI SIMFONIJSKI ORKESTAR

Doček Nove Godine 2013 Rijeka – Korzo

Za doček 2013. u Rijeci sprema se glazbeni party koji će biti priređen na Korzu. Izvorna postava grupe Denis & Denis ponovo će se okupiti i to po prvi put nakon 25 godina. Kako bi novogodišnja noć bila još luđa, na bini će im se pridružiti legendarni Davor Gobac i Psihomodo Pop te riječki Mandrili.

Doček Nove Godine 2013 Zagreb

Na Trgu bana Jelačića Novogodišnji program započinje u 21 h, kada na pozornicu stižu Zagrebački dečki. Nakon njih, slijede Kraljevi ulice, Kvartet Gubec i Đani Stipaničev. Glavne zvijezde dočeka su bend Prljavo kazalište,  koji će ovim besplatnim koncertom ujedno i proslaviti 35 godina svog rada. Svirku će u ponoć prekinuti na desetak minuta zbog vatrometa i čestitki, nakon čega se koncert nastavlja.

Doček Nove Godine 2013 Zadar

Na dočeku Nove 2013. godine Zadrane i njihove gosti uveseljavat će isključivo domaći zadarski bendovi. Proslave na otvorenom već su provjerene i neće biti velike razlike od prethodnih godina: dakle održat će se na trima lokacijama − Forumu, Narodnom trgu i u Varoši, a nastupat će samo domaći, zadarski izvođači, a zadarski ugostitelji te će noći raditi produženo te će sami osmisliti i obogatiti svoju ponudu.

Doček Nove Godine 2013  Osijek

program uskoro…

Doček Nove Godine 2013 Opatija

Doček Nove godine u Opatiji popratit će popularni bend Parni valjak te Anelidi

Doček Nove Godine 2013 Šibenik

Na dočeku Nove 2013. godine Šibenčane i njihove gosti uveseljavat će dva šibenska benda – Fenix i Berekini. Mlađu publiku će na trgu ispred zgrade Županije zabavljat grupa Fenix, a stariji će građani moći uživati uz Berekine. Raznovrsnim i prigodnim glazbenim programom očekuje se izvanredan ugođaj svim generacijama.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.