October 28, 2020
Advertisement

ClickAttack nagradjuje studente FOI-a

By Internet -

U suradnji s varaždinskim Fakultetom Organizacije i Informatike, ClickAttack i NTH Grupa organizirali su nagradni natječaj u kojem su studenti FOI-a dobili zadatak izraditi koncept za Sales portfolio app e-marketing plan. Zadatak je bio napraviti istraživanje tržišta i konkurencije te osmisliti koncept mobilne aplikacije koja će se koristiti kao prodajni alat u B2B okruženju. Studenti su se podijelili u timove i zajedničkim snagama osmislili inovativne koncepte na visokoj razini profesionalnosti.

Od mnoštva pristiglih rješenja odabrali smo pobjednika. Konkurencija je bila žestoka jer su svi timovi natječaju pristupili profesionalno i sa svježim očima mladih hrvatskih IT stručnjaka u nastanku. Najkompletniji koncept ipak su predstavili članovi tima Five Stars kojeg čine studenti FOI-a Vlatka Božić, Svjetlana Katalenić, Kristijan Kitner, Nataša Medved i Andreja Županić. Njihov koncept pod nazivom „SC App – think different, pick smart“ najkompletnije je rješenje koje svojim istraživanjem tržišta, konkurencije i resursa te ponuđenim marketinškim strategijama doprinosi razvoju projekta Sales portfolio App NTH Grupe.

Priznanje i nagrada u iznosu od 2.000,00 kn mladim studentima dodijeljena je u utorak, 26.06. u prostorima FOI-a u Varaždinu. Dodjeli su prisustvovali Doc.dr.sc. Damir Dobrinić (profesor) i doc.dr.sc. Zlatko Erjavec,  prodekan fakulteta, a nagradu i priznanje su uručili Nikola Novaković i Andreja Babić kao predstavnici ClickAttacka i NTH Grupe.
Čestitamo članovima tima Five Stars na njihovom uspjehu. Ovaj natječaj proizašao je iz višegodišnje suradnje Fakulteta i NTH Grupe, koja će se nastaviti i u budućnosti.

Leave a Reply

Pročitajte ovo prije nego ostavite komentar na blogu

Molimo provjerite komentare prije objavljivanja kako bi bili u skladu sa našim pravilima:

  • Koristite Vaše ime, a ne ključne riječi
  • HTML u potpisu NIJE dozvoljen!
  • Molimo Vas da se primjereno izražavate

Komentari koji nisu sukladni s gore navedenim pravilima biti će izbrisati ili označeni kao SPAM.